Kreni štediti već danas!

Kreni štediti u Kriptokuni

1 - Uđi u Kriptokuna grupu na Telegram aplikaciji. Ukoliko nemaš Telegram aplikaciju, instaliraj ju na mobilni uređaj ili računalo. Za svu komunikaciju, dogovore, korisničku podršku, virtualno druženje i razvoj zajednice koristimo Kriptokuna grupu na Telegram aplikaciji. Priključi se i postani dio zajednice!

2 - Registriraj se na Kriptokuna novčanik. Kriptokuna novčanik je tvoja aplikacija za Internet bankarstvo Kriptokune. S njim možeš slati i primati kriptokune, mijenjati ih u kune i informirati se o iznosu kamate koji ti sjeda na račun.

3 - Stavi određeni iznos na Kriptokuna račun. Prateći upute iz tutoriala na podstranici "Mjenjačnica", uplati željeni iznos kuna na kriptokunski račun (tj. pretvori ih u kriptokune). U ovoj fazi (koja će trajati pola godine do godinu) ne preporučujemo uplate veće od oko tisuću eura. Ovo je samo mjera opreza radi sigurnosti i zaštite naših korisnika i detaljnog testiranja Kriptokune u realnim uvjetima jer sa sigurnošću naših korisnika ne radimo nikakve kompromise.

4 - Uživaj u kamati. Na gore datom primjeru od tisuću eura, dnevno će ti sjedati oko 1.11 €, odnosno mjesečno oko 34.37 €. Taj iznos možeš u nekakvim intervalima isplaćivati kao zaradu ili dodavati natrag na Kriptokuna račun za efekt složenog kamatnog računa (kamate na kamatu) dok ne dođeš do dnevnog / mjesečnog iznosa koji ti odgovara. Detaljni kalkulator kamate možeš pronaći na naslovnici.