Često postavljana pitanja

Je li ovo sve po zakonu?

Apsolutno, da! Bankomatsku mrežu koju ćemo izgraditi blokirani građani će moći koristiti za novac kojim svakako raspolažu preko zaštićenog računa, samo ćemo im omogućiti normalno korištenje njihovog novca koje je trenutno jako ograničeno (plaćanje računa putem Interneta, bankomate, Internet bankarstvo i slično). Osim toga, ICO (initial coin offering) je u potpunosti legalna i legitimna metoda crowdfundinga.

Zašto ste anonimni?

Vlastitom anonimnošću i upotrebom smart contracta želimo dokazati kako anonimnost, transparentnost i povjerenje mogu koegzistirati u savršenom skladu kad su u pitanju najmodernije tehnologije. Želimo ukazati na to da su smart contracti riješili problematiku povjerenja na Internetu i da se sve što govorimo da radimo može i verificirati i dokazati u našim smart contractima bez da nam vjerujete direktno i bez da u naš odnos uključujemo treće stranke poput banaka.

Koja je razlika između Anote-a i Kriptokune?

Kriptokuna je token kojem je vrijednost pretprogramirana na način da bude stabilizirana 1:1 sa "pravom" kunom. Kriptokuna je namijenjena svakodnevnoj upotrebi, u početku za plaćanje i naplatu usluga prijevoza, a kasnije za bankomate i brojne druge usluge.

Anote je "bankarski token" koji nam omogućuje infrastrukturu za izradu Kriptokune te mu je vrijednost programirana na način da ostvaruje brz i stabilan rast. Anote je zbog toga ujedno i investicijski token namijenjen da svojim investitorima donese zaradu.

Kako mogu kupiti Kriptokunu?

Kriptokunu u ovom trenutku još uvijek nije moguće kupiti niti to ima pretjeranog smisla budući da još uvijek nisu objavljene aplikacije koje će ju koristiti, a ona je stabilni token pa nije pogodna za ulaganje. Kada to bude potrebno, Kriptokunu će biti moguće prodati i kupiti putem mjenjačnice integrirane u novčanik.

Kako mogu kupiti Anotu?

Anote je token koji pruža infrastrukturu za Interenet bankarstvo, a ima pretprogramirani rast tako da je ujedno i investicijski token u koji se isplati uložiti već sada. Proces kupnje detaljno je opisan ovdje, a više o Anoti možete pročitati ovdje.

Koliko iznosi vaš referral program?

Referral program donosi prinose od 20% pri svakoj kupnji Anote koju vaš referirani korisnik napravi.