Poruka Blokiranima

Blokirani, radimo na rješenju.

Ovo nije politički pokret ni stranka, ovo nije tvrtka, ovo je haktivistički tehnološki pokret koji kao glavni cilj vidi pomaganje u odblokiravanju blokiranih građana Republike Hrvatske.

Moje ime je Pragmatic. Iz Hrvatske sam, ali živim kao digitalni nomad i nemam stan, stalni posao, radno mjesto niti radno vrijeme. Osim Hrvatske, moj dom su i tehnologija i svijet. Više od sedam godina sam bio u blokadi i to po zakonu po kojem je to bilo dozvoljeno jednu godinu. Blokirani, znate da pričam istinu i da su stvari koje se događaju oko tog zakona čisti kriminal.

Svoje dugove sam vratio, višestruko uvećane, iako sam dobio i nešto "oprosta" i danas imam račun u banci koji nije blokiran, ali ga gotovo uopće ne koristim jer više ne vjerujem i nikad više neću vjerovati bankama u čuvanju svog novca jer su se jednostavno pokazale nedoraslima tom zadatku.

Vjerujem sebi i svojim prijateljima, svom laptopu, mobitelu i kriptovalutama. Svoj novac držim na mobilnom telefonu i nitko mi ga ne može ukrasti ili prisilnim metodama ovršiti. Ukoliko mi netko ukrade mobitel, utipkam svoj seed (15 tajnih riječi koje omogućuju backup) u novi i normalno nastavim dalje.

Nešto slično bih sada volio omogućiti i vama.

Osnovat ćemo svoju vlastitu kriptovalutu (Kriptokuna), svoju vlastitu bankomatsku mrežu koja će biti pravedna te profit vraćati vama, korisnicima i svoju vlastitu aplikaciju za spajanje putnika i prijevoznika da bismo aktivirali ekonomiju Kriptokune. I to će biti tek početak, naši planovi idu još puno dalje.

Bit ću i ostati anoniman, ali sve što uradim i napišem bit će moguće provjeriti i verificirati u blockchainu.

Iako imam sjajan tim, da bismo u ovome uspjeli, itekako ćemo trebati i vašu pomoć. Ideju o Kriptokuni nužno je već sada početi širiti od usta do usta među Blokiranima, korisnicima Ubera, ali i ostalima koji govore i razumiju hrvatski jezik. Nadam se da mogu računati na vas, vi na mene itekako možete.

Prijavite se već danas i krenimo sa širenjem ideje o boljoj budućnosti.

 

Srdačno, veselo i optimistično,
Pragmatic