Postani Kriptokuna bankar!

AINT bankarski token

AINT (Anonymous Infrastructure Token) je standardni Waves token kojim se može trgovati, primati ga ili slati putem Kriptokuna novčanika.

Više o AINT bankarskom tokenu možete pročitati na stranici "O Kriptokuni". Za kalkulaciju o iznosu i cijeni AINT tokena možete iskoristiti kalkulator cijene.

Kalkulator cijene

Kako kupiti AINT bankarski token?

   Otvorite svoj Kriptokuna novčanik.
   Kliknite na zeleni gumb, gumb za primanje sredstava na račun.
   Prekopirajte adresu (broj) svog računa klikom na plavi gumb za kopiranje.
   U Bitcoin mjenjačnici ili bilo gdje drugdje kupite Waves tokene tako da im predate svoju adresu (broj) svog Kriptokuna novčanika.
   Nakon što Bitcoin mjenjačnica obavi zamjenu, ponovo otvorite svoj Kriptokuna novčanik, zatim kliknite na crveni gumb za slanje, odaberite WAVES valutu, iznos i upišite adresu AINT tokena (3PBmmxKhFcDhb8PrDdCdvw2iGMPnp7VuwPy) te kliknite na gumb "Pošalji".
   To je to, u vaš Kriptokuna novčanik će sjesti vaši AINT tokeni, a zarada kreće teći od sutra.

Kako prodati AINT bankarski token?

   Proces je obrnut od prošlog.
   Pošaljite AINT tokene na adresu AINT tokena: 3PBmmxKhFcDhb8PrDdCdvw2iGMPnp7VuwPy
   U vaš će novčanik sjesti Waves tokeni (nije kompletno automatizirano pa je potrebno odobrenje, ali uskoro će biti instant poput kupovine).
   Nakon što Kriptokuna tim obavi zamjenu (bit će automatizirano), u Bitcoin mjenjačnici ili bilo gdje drugdje prodajte Waves tokene tako da ih pošaljete na njihovu adresu i predate im svoj broj tekućeg računa. Slanje vršite tako da u svom Kriptokuna novčaniku kliknete na crvenu ikonu, upišete adresu Bitcoin mjenjačnice i iznos te zatim kliknete na gumb "Pošalji".
   To je to, na vaš tekući račun će sjesti kune.

Adresa AINT tokena

3PBmmxKhFcDhb8PrDdCdvw2iGMPnp7VuwPy

QR kod AINT tokena

QR Code Address