Što je Anote?


O Anoti

Anota (Anote) je stable coin (stabilna kriptovaluta) i standardizirani i transparentni Waves token namijenjen pružanju infrastrukture za izradu i održavanje kripto-fiat valuta tj. kripto ekvivalenata "pravih" valuta poput kune, eura, dolara i slično.

Osim toga, Anota je i investicijski token koji ima pretprogramirani rast vrijednosti i cijene te svojim ulagačima osigurava zaradu samim širenjem. Ona ima vrlo jasno izražene elemente piramidalnog marketinga, ali za razliku od drugih proizvoda koji takav tip marketinga koriste za osobno bogaćenje svojih vlasnika, Anota ga koristi za stvaranje fonda koji služi stabilizaciji jedne od prvih stabilnih kriptovaluta na svijetu - Kriptokune.

Osim programiranog rasta vrijednosti, Anota svojim holderima isplaćuje i Ethere (ETH) pri svakoj novoj kupnji Anote tj. pri nastajanju novih apoena generiranjem anota u smart contractu. To osigurava poticaj za držanje Anote i odbija njene holdere od prodaje.

Iako je Anota programirana na način da je iznimno atraktivna investitorima u kripto-svijetu, njena primarna namjena je osiguravanje i backup kripto-fiat fonda (osiguravanje Kriptokune i ostalih kripto-fiat ekvivalenata). To čini pomoću složenih "game theory" mehanizama. O tim mehanizmima ćete moći čitati više u whitepaper dokumentu koji ćemo objaviti uskoro.